Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova

Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare

A A A

Premianții Olimpiadei Republicane la Științe 2022

Published on: Sun, 05/08/2022 - 17:03

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare au desfășurat, în zilele de 26 aprilie și 08 mai, probele teoretice și experimentale din cadrul Olimpiadei Republicane la Științe, la care au participat 54 de elevi ai claselor VII - IX.

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Științe, au fost acordate diplome și premii bănești pentru 10 elevi. Premianții Olimpiadei Republicane la Științe sunt din instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Bălți, Chişinău, Edineț, Hîncești, Nisporeni, și Ungheni.

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează mulțumiri Liceului Teoretic „N. V. Gogol” din Chișinău, Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Bălți și Liceului Teoretic „G. A. Gaidarji” din Comrat, care au oferit spații și suport tehnic pentru desfășurarea probei teoretice și Universității de Stat din Moldova pentru spațiul și suportul acordat în desfășurarea probei experimentale.

Totodată, Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează felicitări premianților, profesorilor și părinților, dorindu-le succese în continuare.

Premianții Olimpiadei Republicane la Științe 2022